Termeni si conditii pentru utilizarea platformei Consiliere Medicala

  • Conditii generale

Aceste servicii reprezinta o consiliere medicala la distanta si nu este asimilat unui consult de specialitate efectuat intr-un cabinet medical.

In urma furnizarii de catre dumneavoastra a informatiilor si documentelor pe care le considerati necesare, personalul nostru medical poate sa emita o serie de concluzii cu privire la starea dumneavoastra de sanatate. Acest concluzii pot fi validate in urma unui consult medical de specialitate.

Totodata, dorim sa va informam ca orice forma de tratament poate sa fie recomandat doar dupa stabilirea unui diagnostic clar.

Medicii nostri va pot informa cu privire la starea dvs de sanatate si tratamentul care este recomandat in cazul unor afectiuni, cu mentiunea expresa ca aceste informari nu reprezinta o recomandare de tratament pentru dumneavoastra in acest caz. Tratamentul pentru afectiunea dumneavoastra va fi stabilit doar in urma unei consultatii medicale de specialitate.

Societatea noastra va comunica, prin intermediul platformei de consiliere medicala online, costurile, modalitatea de desfasurare a serviciului, conditiile de acordare a serviciilor de acest tip si modalitatea de anulare/reprogramare, cu scopul determinat de a veni in sprijinul pacientilor nostri in aceasta perioada in care suntem obligati atat de catre autoritati cat si de situatia actuala, sa limitam orice deplasare.

Totodata, va informam ca, pentru acordarea serviciilor de consultanta medicala online, avem nevoie de acordul dumneavoastra privind:

  • Acceptarea fisierelor de tip cookies;
  • Acord de prelucrare date cu caracter personal;
  • Acord privind termenii si conditiile de utilizare a platformei online de consiliere medicala.
  • Termeni si conditii de utilizare a platformei online de consiliere medicala

Pentru utilizarea acestei platforme este necesara citirea si acceptare politicii de utilizare a fisierelor de tip cokies. Neacceptarea politicii de utilizare a fisierelor de tip cokies, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea platformei de consiliere medicala. Accesarea sau vizitarea în continuare a platformei, a oricarei pagini din aceasta si/sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a politicii de utilizare a fisierelor de tip cokies.

Planificarea pe platforma de consiliere medicala presupune acceptarea integrala a acestor termeni si conditii de utilizare a site-ului www.policlinicasfantamaria.ro. Neacceptarea Termenilor și Condițiilor, duce la imposibilitatea efectuarii unei programari in cadrul platformei de consiliere medicala.

In cazul in care doriti sa modificati data si ora unei programari efectuate pe platforma noastra online, va rugam sa ne contactati prin e-mail la consiliere.online@policlinicasfantamaria.ro.

Securitatea datelor cu caracter personal se realizeaza conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Regulamentul Parlamentului European 679/2016 (GDPR), Policlinica Sfanta Maria are are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra. Cititi mai mult despre securitatea datelor cu caracter personal in sectiunea Politica de confidentialitate.

Continutul website-lui www.policlinicasfantamaria.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Policlinica Sfanta Maria. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Policlinica Sfanta Maria. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

SCM Policlinica Sfanta Maria își rezervă dreptul de a aduce modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a platformei de consiliere medicala apartinad titularului sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pe site-ul www.policlinicasfantamaria.ro feedback sau trimise catre adresa consiliere.online@policlinicasfantamaria.ro

  • Recomandari pentru utilizatori
  • Furnizarea unor date reale, exacte si complete;
  • Studierea cu atenție a Acordului de prelucrare a date cu caracter personal si a termenilor si conditiilor de utilizare a platformei online de consiliere medicala.

 

  • Tarife si plăți

Plata serviciilor de consiliere medicala se realizeaza odata cu programarea.

Plata aferenta serviciului de consiliere medicala poate fi efectuata exclusiv prin intermediul platformei online.

Toate tarifele aferente serviciului de consiliere medicala sunt exprimate in lei (RON) si sunt afisate in dreptul fiecarei specialitati, pe platforma de consiliere medicala disponibila online la adresa www.policlinicasfantamaria.ro.

Policlinica Sfana Maria nu percepe comisioane suplimentare pentru platile online.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

In cazul platilor online, Policlinica Sfanta Maria nu este/nu poate fi facut responsabila pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai utilizatorul.

Prin intermediul platformei de consiliere medicala se poate efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, MASTERCARD, daca au cod CVV2/CVC2.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata. SCM Policlinica Sfanta Maria nu solicita si nu stocheaza niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastra si nu va solicita niciodata codul PIN al cardului dumneavoastra.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Policlinica Sfanta Maria foloseste serviciul de plati electronice iPay, prin Banca Transilvania.

Policlinica Sfanta Maria a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, dar corectitudinea in transmiterea de date si informatii revine exclusiv utilizatorului.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati.

  • Dreptul de anulare si rambursare a platii

Solicitarea de anulare a programarii:

Utilizatorul trebuie sa trimita, cu minim 24 de ore inainta programarii, de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe platforma online catre adresa consiliere.online@policlinicasfantamaria.ro un e-mail care trebuie sa contina cererea explicita de anulare, datele de identificare ale Utilizatorului, datele de identificare ale comenzii. Daca utilizatorul renunta la serviciul de consiliere medicala conform acestei clauze, Policlinica Sfanta Maria nu va mai presta acest serviciu, iar banii vor fi returnati in contul din care s-a efectuat plata, in termen de maxim 14 zile, de la data transmiterii solicitarii de anulare a programarii.

Daca pacientul a accesat serviciul de consiliere medicala inainte sa-si exercite dreptul de renuntare, orice solicitare de returnare a banilor nu este posibila.

Rambursarea banilor este posibila in urmatoarele cazuri:

In cazul in care din motive tehnice sau organizatorice depedente de SCM Policlinica Sfanta Maria, nu a fost efectuat apelul catre pacient, acesta din urma are dreptul la rambursarea banilor sau la o reprogramare. Pacientul va fi contactat telefonic, dupa care va primi, pe e-mailul declarat la inscriere in platforma, informatiile necesare despre rambursare sau reprogramare.

Rambursarea banilor nu este posibila in nici unul dinre urmatoarele cazuri:

Daca pacientul nu raspunde la telefon, la data si ora stabilita in programare, va fi informat pe e-mail in acest sens si va avea dreptul sa solicite o singura data reprogramarea, pe adresa de e-mail: consiliere.online@policlinicasfantamaria.ro, in termen de maxim 3 zile lucratoare.

Daca pacientul nu solicita reprogramarea in termenul prevazut mai sus, acesta nu are dreptul de recuperare a sumei platite.