Bine ați venit la Policlinica Sfânta Maria

Unitate medicală cu tradiție în orașul Baia Mare, Policlinica „Sfânta Maria” a luat ființă în anul 1999, fiind prima Societate Civilă Medicală din țară. Vechiul sediu al Dispensarului Policlinic cu plată (funcțional încă din anul 1980) a fost reabilitat și dotat cu cea mai nouă aparatură medicală, poziționându-se ca a doua unitate medicală de referință după Spitalul Județean Baia Mare.

Încă din primii ani de activitate, Policlinica a cunoscut o dezvoltare constantă, înglobând cei mai buni specialiști în diversele ramuri ale medicinei și înnoindu-și periodic tehnica medicală din dotare. Garanția calității serviciilor medicale prestate precum și a mediului în care ne desfășurăm activitatea este confirmată de către Bureau Veritas prin certificarea, în anul 2006, a standardului ISO 9001:2001. Recertificarea în 2009 pentru standardul ISO 9001:2008 conturează eforturile noastre de dezvoltare continuă.

Spcialistii nostri

Doctorii nostri

Filosofia noastră

Tradiția pentru profesie, grija față de pacient și perseverența este ceea ce ne preocupă zi de zi.

misiune

Misiunea Clinicii Sfanta Maria este de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate, in sfera de competenta.

Illustration of business mission

Clinica Sfanta Maria are in vedere cresterea calitatii serviciilor existente si crearea unor servicii si specialitati noi, care sa fie dotate cu aparatura performanta, si care, sa vina in intampinarea adresabilitatii populatiei din zona, intr-un mediu agreabil, cu personal calificat si devotat.

Valori

– Universalitate, toţi membrii comunităţii au acces la serviciile esenţiale de sănătate, cu costuri rezonabile;
– Servicii medicale de calitate constant superioară;
– Servicii medicale cu costuri eficiente, bazate pe nevoi şi rezultate;
– Respect pentru demnitatea personală (pacient şi personal);
– Sistem solid de colectare a datelor, bază de date completă, integrată, utilizată în planificarea strategică raţională şi luarea de decizii;
– Model integrat de furnizare de servicii de sănătate;
– Accent pe strategii de perspectivă privind asistenţa medicală.