• Bulevardul București, numerele 18 și 22, Baia Mare, Maramureș
 • 0262 - 274.508

Bine ați venit la Policlinica Sfânta Maria

Unitate medicală cu tradiție în orașul Baia Mare, Policlinica „Sfânta Maria” a luat ființă în anul 1999, fiind prima Societate Civilă Medicală din țară. Vechiul sediu al Dispensarului Policlinic cu plată (funcțional încă din anul 1980) a fost reabilitat și dotat cu cea mai nouă aparatură medicală, poziționându-se ca a doua unitate medicală de referință după Spitalul Județean Baia Mare.

Încă din primii ani de activitate, Policlinica a cunoscut o dezvoltare constantă, înglobând cei mai buni specialiști în diversele ramuri ale medicinei și înnoindu-și periodic tehnica medicală din dotare. Garanția calității serviciilor medicale prestate precum și a mediului în care ne desfășurăm activitatea este confirmată de către Bureau Veritas prin certificarea, în anul 2006, a standardului ISO 9001:2001. Recertificarea în 2009 pentru standardul ISO 9001:2008 conturează eforturile noastre de dezvoltare continuă.

Filosofia noastră

Tradiția pentru profesie, grija față de pacient și perseverența este ceea ce ne preocupă zi de zi.

 • Îndeplinim dorințe.

  Cerințele și nevoile pacienților beneficiază de toată atenția și priceperea noastră.

 • Profesăm cu pasiune.

  Asigurăm cea mai modernă infrastructură pentru ca specialiștii noștri să își poată desfășura activitatea într-un mediu profesional de excepție.

 • Ne implicăm pentru comunitate.

  Ne conformăm legislației în vigoare și să aplicăm cele mai recente norme de mediu și securitate în muncă.

 • Investim în performanță.

  Credem că performanța poate fi atinsă prin inovație și perseverență.

Specialiștii noștri